Wi-Fi HotSpot

wifiUlaskom u 21. stoljeće korištenje računala i servisa na internetu je postala svakodnevnica. Odlaskom na odmor nekima je korištenje interneta samo usputni hobi dok drugima nezaobilazni posao kojega moraju obavljati bez obzira na ljetovanje.
Pozivima kući preko Skype ili nekim drugim VoIP tehnologijama, pregledima mail-ova, ili pak surfanjima web stranicama zajednička je jedna činjenica – mogućnost pristupa internetu u Vašem kampu, restoranu ili hotelu.
Odaberite svoj HotSpot još danas..
 
 
Što je HotSpot?
HotSpot je pristupna točka korisnika Internet vezi bežičnim ili žičnim putem.

Što Vam omogućuje HotSpot?
Implementacijom HotSpot pristupnih točaka u Vašem kampu, hotelu, restoranu….omogućavate pristup Vašem gostu Internet vezi za koji mu je potreban Internet Voucher s podacima za pristup.


wifiKako to radi?
Sustav je za gosta vrlo jednostavan. Nakon što pronađe signal bežične mreže Vašeg kampa ili hotela putem prijenosnog računala te otvaranjem neke Internet stranice, sustav će ga preusmjeriti na početnu stranicu za autorizaciju. Na toj stranici se nalaze osnovni podaci o Vašem objektu, eventualni cjenik usluga te pomoć pri korištenju bežičnog interneta.
Pristup sponzoriranim stranicama je besplatan dok za sve ostale je potreban Internet voucher kojeg se može preuzeti na recepciji.
 
 
Prednosti HotSpot sustava.

  • Gost ima mogućnost pristupa internetu iz svoje sobe, kamp kućice ili šatora,
  • dodatna ponuda usluga Vašim gostima,
  • vaša dodatna zarada.

Za sve ostale informacije možete nam se obratiti putem mail-a ili mobitela